100%-os intenzitású
vissza nem térítendő támogatással
napelem
és fűtésrendszer
(HET pályázat)

A pályázat második ütemére már lehet jelentkezni!

Lakossági napelem pályázat

A HET1 100%-os intenzitású támogatott pályázat első köre lezárult,
jelenleg 300 pályázat áll kivitelezés alatt.

 

A lakossági napelem pályázat második ütemére
a jelentkezéseket már fogadjuk!

Országos kivitelezés!

Cégünk a HET pályázat regisztrált kivitelezőjeként az ország teljes területén vállalja a rendszerek teljeskörű kialakítását!


Jelentkezés és ajánlatkérés az alábbi gombra kattintva érhető el!

Hamarosan új HET pályázat várható

Az RRF- 6.2.1 pályázati felhívás lehetőséget nyújt az országos átlagot el nem érő jövedelmű, saját tulajdonú ingatlannal rendelkező magánszemélyek számára, hogy 100% intenzitású támogatással lakóépületeiket megújuló energiaforrással lássák el, illetve energiahatékonysági korszerűsítést hajtsanak végre. A beruházással csökkenthető az épület energiaigénye, így a rezsi nagyságrendekkel csökkenthető.

Az RRF-6.2.1 pályázat lezárult körében nagyszámú pályázóval kötöttünk szerződést, akiknek túlnyomó többsége pozitív támogatói döntésben részesült, így már a kivitelezési szakaszban tart.
Cégünk a következő fordulóban is részt vesz, ezért természetesen szívesen állunk a pályázni szándékozók rendelkezésére.

A második forduló megnyitását megelőzően egy módosított pályázati felhívás kerül kiadásra, amelyben várhatóan az első kiírásnál kedvezőbb támogatási összegek várhatóak.

A napelem támogatás (HET) pályázható csomagjai


A lakossági napelemes pályázat feltételei könnyen teljesíthetőek. A napelem pályázat keretében kizárólag az alábbi két különböző műszaki tartalom egyikére igényelhető támogatás:

•  tetőszerkezetre helyezett, saját fogyasztás fedezését célzó napelemes rendszer létesítése (csak napelem)

•  tetőszerkezetre helyezett napelemes rendszer létesítése,  fűtési rendszer elektrifikálása hőszivattyúval, villamosenergia tároló beépítése és nyílászáró cseréje (komplex)

Milyen épületekre igényelhető?


A pályázat keretén belül a pályázat benyújtását megelőzően, benyújtásának időpontjában és a napelem támogatás megvalósítását követően lakott, a Pályázó magánszemély (rész)tulajdonában álló egyedi fűtési rendszerrel és megfelelő állékonyságú tetőszerkezettel ellátott

• családi házra

• használati megállapodással rendelkező, osztatlan közös tulajdonban lévő lakóház (ikerház, sorház) elkülöníthető, jogilag és energetikai szempontból önálló egységet képező épületére / épületrészére; továbbá

• legfeljebb 6 lakásos társasházi, illetve szövetkezeti ingatlanok részét képező épületrészre / lakásra

A HET pályázat második ütemére várjuk jelentkezését.

Ha érdekli a lehetőség, hívja szakértő kollégánkat:

vagy jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével: